26.aprīlī visi uz Ventspils Sportland!



Piektdien, 26.aprīlī, kad līdz 10.Ventspils Piedzīvojumu parka maratonam būs atlikušas 50 dienas, visi aicināti uz Ventspils Sportland veikalu! No plkst. 15:00 līdz 19:00 reģistrēšanās jebkurai skriešanas distancei būs ar vismaz 25% lielu atlaidi, kā arī būs loterija un unikāla iespēja pataustīt maratona distances desmitgades medaļu!
Par godu Ventspils Piedzīvojumu parka maratona desmitgadei ir izveidotas īpašas maratona distances medaļas, kuras uz vietas varēs arī apskatīt un pataustīt, bet visi tie skrējēji, kuri būs reģistrējušies 42,195 km maratona distancei, saņems unikāla dizaina kreklu! Būs arī iespēja tikties ar Ventspils Maratona kluba vadību un kļūt kluba biedru. Kā ierasts Ventspils Maratona kluba biedri var reģistrēties ar 50% atlaidi.
Dalības maksa šajā dienā 42,195 km maratonā būs 25 EUR (cenā iekļauts maratona krekls), pusmaratonā 15 EUR, bet 10,55 km un 5,3 km skrējienos 12 EUR. Jauniešiem līdz 18 gadiem pieteikšanās 5,3 km distancei maksās vien 3 EUR! Taču ventus varēs ne tikai tērēt, bet arī pelnīt! Uz vietas būs arī ventu bankas stends, kurā katrs apmeklētājs varēs nopelnīt sev ventus.
Starp visiem tiem, kas 26.aprīļa īpašajā laika posmā būs reģistrējušies, tiks izlozēts Nike apavu pāris, kā arī gaidāma īpaša pārsteiguma balva no galvenā maratona distances atbalstītāja – sporta uztura ražotāja Dion Sportlab.
Droši nāciet, reģistrējieties un laimējiet lieliskas un noderīgas balvas!

Dalīties
Share on Facebook
Facebook