DION SPORTLAB atbalsta Ventspils Piedzīvojumu parka maratonu



   Ventspils lielākie skriešanas svētki – Ventspils Piedzīvojumu parka maratons šogad svin savu desmitgadi! Jau desmito gadu pēc kārtas Ventspils pulcēs lielākos un izturīgākos skriešanas entuziastus no visas Latvijas un ārvalstīm. Maratons – tā nav tikai skriešana, tas ir dzīves stils un aicinājums. Par to ir pārliecināts arī DION SPORTLAB, kas šogad pievienojas Ventspils Piedzīvojumu parka maratona atbalstītāju pulkam!
Noslēgts sadarbības līgums, ka par galveno maratona 42.195 km distances atbalstītāju šogad kļūst DION SPORTLAB – sporta uztura ražošanas uzņēmums, kas savu produkciju piedāvā ne tikai profesionāliem sportistiem, bet ikvienam veselīga un aktīva dzīvesveida piekritējam. Sporta uztura sortimentā atrodami enerģijas nodrošināšanas un atjaunošanas produkti, kas paredzēti lietošanai treniņos, sacensību laikā, kā arī pēc sacensībām. DION SPORTLAB sporta uzturs būs labs palīgs, lai pilnvērtīgi sagatavotos maratona distancei, būtu enerģijas un spēka pilni, sasniedzot savus personīgos mērķus un uzvaras.
Maratona distance tiks skrieta pa 10,55 km garu apli, un skrējēji tiks nodrošināti ar kopumā 3 dzirdināšanas punktiem katrā aplī, kuros būs pieejami arī sporta dzērieni! Kā jau ierasts trešais dzirdināšanas punkts būs īpašais maratona distances dzirdināšanas punkts, kurā skrējējiem būs pieejami DION SPORTLAB “Energy bar” sporta batoniņi, enerģijas želejas, banāni, kā arī kolas tipa dzēriens, kas iedos pēdējo nepieciešamo enerģijas lādiņu rezultatīvai maratona distances noskriešanai!
Par godu Ventspils Piedzīvojumu parka maratona desmitgadei, DION SPORTLAB būs sarūpējis īpašas balvas pirmajiem 10 ātrākajiem maratona distances skrējējiem, kā arī 10 ātrākajām skrējējām. Un tas vēl nav viss! Sacensību dalībnieki piedalīsies izlozē, kurā būs iespējams laimēt kādu no trim sporta uztura komplektiem no DION SPORTLAB! Sacensību zonā būs izvietots arī īpašais DION SPORTLAB tirdzniecības stends, kurā visi interesenti varēs iepazīties ar DION SPORTLAB produkciju, kā arī iegādāties to par īpašām cenām.
Ventspils Piedzīvojumu parka maratona rīkotāji un atbalstītāji nodrošinās patiesi grandiozus un vērtīgām balvām bagātus 2019.gada skriešanas svētkus Ventspilī! Uz tikšanos maratonā!

Dalīties
Share on Facebook
Facebook