Svētdien Ventspils ielas tiek nodotas skrējējiem!



Ilgi gaidītie Ventspils skriešanas svētki jau ir klāt! Šo svētdien pilsētas ielas tiek nodotas skrējējiem, lai par godalgotām medaļām cīnītos gan pašmāju, gan ārvalstu skriešanas entuziasti!

Jau 10.reizi, nedēļu pirms Līgo svētkiem, Ventspilī norisināsies Bigbank Skrien Latvija 4.posms – Ventspils Piedzīvojumu parka maratons. Šogad visas skriešanas distances tiks izskrietas vienā dienā, taču visiem maratona dalībniekiem atgādinām, ka visērtāk numurus ir izņemt iepriekšējā dienā – sestdienā. Numuru izņemšana sestdien norisināsies Ventspils Piedzīvojumu parkā oranžajā teltī no pulksten 17:00. Paralēli būs iespēja arī tikt pie bezmaksas makaronu porcijas, kas ir neatņemama maratona sastāvdaļa!

Toties trešdien, 12.jūnijā, nenokavē Reņķa dārza un beidzamo  koptreniņu, jo tur ciemosies kuldīdznieks – pagājušā gada maratona uzvarētājs Kristaps Bērziņš, kurš dos padomus, kā pavadīt pēdējās dienas pirms skrējiena, lai visu nesabojātu. Viņš arī novadīs koptreniņu.

Atgādinām, ka maratona laikā pilsētā būs jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, jo vairākas Ventspils ielas tiks slēgtas. Informācija par sabiedriskā transporta ierobežojumiem maratona dienā tiks izvietota pieturās, kā arī neskaidrību gadījumā aicinām zvanīt pa tālruni 63622422.

Maratona dienā visus pilsētas iedzīvotājus un apmeklētājus aicinām iziet ielās, lai ar ovācijām uzmundrinātu un atbalstītu skrējējus! Ventspils Piedzīvojumu parka maratona mērķis ir popularizēt aktīvu dzīvesveidu, tādēļ maratona dienā kā pārvietošanās līdzekli aicinām izmantot velosipēdu – tad arī jūs būsiet pavadījuši veselīgu un aktīvu dienu!

Ventspils Piedzīvojumu parka maratona visām pieaugušo un bērnu skriešanas distancēm vēl ir iespējams reģistrēties! Apmeklē http://bigbankskrienlatvija.lv/ vai http://ventspils-maratons.lv/, reģistrē savu dalību un tiekamies jau svētdien!

Dalīties
Share on Facebook
Facebook