Vēl tikai divi mēneši līdz skriešanas svētkiem Ventspilī!



Jau 10 gadi pagājuši kopš Ventspils ielas pirmoreiz tika piepildītas ar skriešanas entuziastiem. Šogad Ventspils Piedzīvojumu parka maratona visas distances tiks skrietas vienā dienā – svētdien, 16.jūnijā. Lai maratona dienā nebūtu jāstāv rindās, tradicionāli numuru izņemšana būs iespējama iepriekšējā vakarā, kad visi dalībnieki aicināti piedalīties sestdienas vakara pasākumā “Pasta Party”, kas notiks Ventspils Piedzīvojumu Parkā jau no plkst. 17:00.

Ventspils maratona rīkotājiem vissvarīgākais ir apmierināts skrējējs! Tādēļ pēc daudzu skrējēju ierosinājuma, šogad 10,55 km distance tiks veikta vienā aplī, nevis kā iepriekš – divos apļos. Līdz ar to 10,55 km distances skrējējiem būs iespēja izskriet divtik vairāk ielas un izbaudīt divtik Ventspils burvības!

Vairākkārt ir arī izskanējušas diskusijas par bērnu skrējienu uzvarētāju apbalvošanu, jo par uzvarētājiem ir jābūt visiem bērniem. Tomēr Ventspils posms šogad ir nolēmis bērnu skrējienu uzvarētājus apbalvot pavisam īpaši, apbalvojot tos kopā ar ātrākajiem maratona distances uzvarētājiem.

Ventspils Piedzīvojumu parka maratonā ikviens – gan liels, gan mazs skrējējs varēs atrast savām spējām un ambīcijām piemērotu skriešanas distanci, sākot no maratona 42,195 km distances, beidzot ar 5,3 km garo tautas skrējienu. Būs arī sadraudzības skrējiens, kurā piedalīsies dalībnieki ar kustību traucējumiem. Starp visiem dalībniekiem, neatkarīgi no noskrietās distances garuma, būs izloze, kurā iespējams laimēt patiesi vērtīgas un noderīgas balvas!

 

Dalīties
Share on Facebook
Facebook